Sapir  är ett nätmagasin som tipsar om de senaste trenderna inom hållbar livsstil med allt från mat, mode, design, resmål och upplevelser. Vi blev kontaktade av dem och fick svara på fem snabba frågor om Klädoteket, hållbar modekonsumtion och designsamarbeten. Vi svarar bland annat på frågan om vad vi menar med haschtagen #ägdinstil som vi ofta använder oss av i olika sammanhang:) Gå in och läs och inspireras av hur man kan konsumera mer medvetet. Det finns även många andra intressanta läsningar på hemsidan.

Såhär skriver Sapir själva om hållbarhet och vad de vill förmedla:  Hållbarhet inte är en kompromiss eller devalvering av vår livsstil, utan snarare en utveckling full av möjligheter. Vi kan inte annat än att hålla med om det!!

http://sapir.se/5-snabba-med-sara-och-louise-fran-kladoteket/

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *