Medans vi haft julstängt har vi bland annat kikat in i den nyöppnade butiken The Library som ligger i Köpenhamn. I en liten lokal i Nørrebro hittar du butiken som inte heller bara säljer kläder, utan också erbjuder kunderna en hyrservice. Likt oss samarbetar The Library med designers som producerar utifrån de olika hållbarhetsaspekterna och deras sortiment erbjuder alltså designprodukter och accessoarer. Det var kul att få en pratstund med grundaren för att utbyta lite erfarenheter och samtidigt ge varann pepp och energi till att fortsätta kämpa för en rättvis och ansvarsfull modeindustri!

Vi fick av grundaren höra att det var många killar som var intresserade av konceptet, kul tycker vi! En förändring kan bara ske om vi agerar tillsammans. Läs mer om The Library här och besök deras fina butik! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *