fashion

 

Fashion UP! närmar sig med stormsteg och vi har en hel del att göra för att knyta ihop alla aktiviteter under festivalen. En av delarna är en Fashion Market och till denna söker vi just nu grymma modemärken och butiker som står bakom en hållbar modeindustri, som visar ansvar och respekt för människor och miljön. Förra året hade vi flera fantastiska märken som var en del av festivalen, och i år hoppas vi på att få med oss ännu fler. Under Fashion UP! förra året så var det många besökare som kom till festivalen just på grund av sitt modeintresse, men som inte visste att det också fanns ett annat syfte med festivalen. Vi fick många positiva kommenterar just kring att hållbart mode kunde vara så snyggt och att vi belyste delar kring modeindustrin som är nästintill obefintliga i andra modesammanhang. Vi hoppas i år på att vi ska nå ut till ännu fler människor och inspirera till  mer medvetna val för såväl konsumenter som producenter.

http://www.kladoteket.se/fashion-up-3/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *