Vår fantastiska butik som är en del av vårt koncept och företag Klädoteket tar en veckas semester nästa vecka! Sista dagen vi har öppet denna vecka är imorgon lördag 11-16. Vi vill tipsa om vårt fina och unika sortiment som består av hållbara designmärken och vintageplagg. Du kan välja mellan att hyra och köpa våra produkter. Om man inte hittar något i vår butik tipsar vi mer än gärna om hur du kan konsumera mer hållbart och var du kan hitta schysst mode. Vi som driver Klädoteket klär oss själva både i hållbara designplagg & accessoarer samt vintage som vi köper. Det händer också att vi syr egna kläder av återbruksmaterial eller syr om något gammalt plagg. En favorit är såklart att hyra kläderna:)!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *