Nu på torsdag har v i ett klädbytarevent tillsammans med Sustainable Fashionistas på Klädoteket. ”Sustainable Fashionistas är en grupp för alla som vill skapa en lite mer hållbar garderob. Här får du pepp, råd och inspiration och ett forum att diskutera mode, hållbarhet, tips och tricks med andra sustainable fashionistas”. Eventet är inte bara öppet för medlemmar i Sustainable Fashionistas, utan även öppet för våra kunder och andra nyfikna besökare. Butiken är öppet som vanligt, men afterworken och klädbytet drar gång kl 17 och håller på till 20. Sustainable Fashionistas står för klädbytet, så ta med max fem plagg om du vill förnya din garderob. Klädoteket och Starry Eyes håller öppet butiken och finns på plats för att berätta om våra verksamheter. Det bjuds även på dryck och snacks. Varmt välkomna!

Kika in på eventet för mer info: https://www.facebook.com/events/766827563516614/

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *