Marmoreringsworkshop!

Imorgon håller Fanny Schwarz som frilansar som textildesigner med sitt klädmärke Flying Hips i en marmoreringsworkshop på Klädoteket. Ta chansen och gör om något plagg ni har hemma, eller varför inte styla om ett örngott. Evenemanget är gratis, men det krävs en föranmälan och det är begränsat antal platser. Workshopen startar kl 17:00 och vi håller till på Järntorgsgatan 6. För att delta skickar ni ett mail till flyinghips@outlook.com.

“Marmorering är en uråldrig färgningsteknik som från början användes för att färga papper och framförallt bokomslag, men det går också att använda sig av tekniken på tyger. Färgen håller i tvätten och ger fantastiskt unika mönster”.

Klädoteket bjuder på fika och butiken har öppet, så det finns möjlighet att kika på andra hållbara märken.

Varmt välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *