Julmarknad

Nu på lördag den 1/12  kl 12- 17 kör vi en mysig julmarknad tillsammans med övriga butiker på Järntorgsgatan 6. Vi bjuder även in några kreativa vänner som ställer ut och säljer sina produkter hos oss.

På Klädoteket kan man som vanligt både hyra och köpa från sortiment. Det passar helt perfekt att besöka vår julmarknad nu när årets julklapp som röstades fram blev ‘Det återvunna plagget’. Hoppas att det kan uppmuntra fler att handla medvetet! Definitionen av årets julklapp kan tolkas på lite olika sätt, men om man syfta på ‘det återvunna plagget’ där fibrerna brutits ner och gjorts om till nya plagg i ett tekniskt kretslopp, så är ett bra exempel på det våra fantastiska badkläder från Whip Appeal Collective. Dessutom har badkläderna helt fantastiska mönster, då varje unikt mönster är ett samarbete med en konstnär. Om man ska tänka på miljöaspekter är återburk ännu bättre ur miljösynpunkt och vi har en härlig blandning av olika second hand och vintage plagg som både går att hyra och köpa. Några av våra designmärken jobbar dessutom med redesign och använder gammalt material för att skapa nya plagg. Nedan ser ni några exempel på vårt hållbara utbud.

Läs mer om eventet här: https://www.facebook.com/events/1904133442955248/

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *