Cornelia Sun släpper barnkollektion

Det svenska klädmärket Cornelia Sun Collective är två systrars svar på hur du med enkla medel kan förändra världen med stil. I fokus står småskaliga kollektioner som utgörs av unika one of a kind-kreationer i återvunnen textil vilka tidigare burits som traditionella saris av kvinnor i Indien. Varje enskilt plagg bär på en unik historia som du tar vid och tillskriver din berättelse. Nu lanserar systrarna en ny barnkollektion.

Little Miss Sunshine - Nappy covers

Den nya ekovänliga one of a kind kollektion består av mini-kimonos, short och skor och går under namnet ’Little Miss Sunshine’. Alla små kreationer är framtagna som ett steg i ledet att tillvarata befintlig textil ifrån baskollektionen. För varje såld barnkimono går 100 SEK oavkortat till ett barnhem för föräldralösa barn i Nepal.

Little Miss Sunshine - Mini Kimono

 

För fler bilder och härliga kimonos för både stora och små, besök Cornelia Sun.

More from The waves we make

Naturlig färgning med Lundin

Idag innehåller de flesta av våra textilier en allt för hög mängd farliga...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *