E.T. phone home

“Mini kollektionen E.T. Phone Mini Rodini är dedikerad den ikoniska karaktären E.T..  Barn från min generation kommer ihåg sin första kärlek, när dem lärde sig cykla och när dem såg E.T. för första gången…” säger Cassandra Rhodin, grundare och kreativ ledare Mini Rodini. “E.T. Phone Mini Rodini” lanserades i oktober hos Mini Rodini och återförsäljare.

För mini kollektionen “E.T. phone Mini Rodini” har grundare och kreativ ledare Cassandra Rhodin skapat en uppdaterad Mini Rodini approach till den älskade filmfiguren E.T. från filmen E.T. The Extra-Terrestrial, av Universal Pictures och Amblin Entertainment. Den här gången utgår hon från sin bakgrund som firad illustratör och kollektionen innehåller ett rikt akvarell porträtt av E.T. målat av Cassandra. Utöver det har hon målat ett allover print av E.T tillsammans med en telefon samt ett mer avskalat porträtt av E.T. med en telefon. En av kollektionens mer spektakulära plagg är en all-over jacka i reflex som lyser upp i mörker med ett porträtt av E.T. på ryggen. Ett annat är en fantastisk fuskpälskappa med en broderad E.T med en telefon på slaget. I linje med Mini Rodini’s dedikerade arbete med hållbar och miljövänligare produktion är hela kollektionen producerad i 100% miljövänligare material som GOTS-certifierad bomull och återvunnen polyester.

När samarbetet med Universal blev aktuellt tvekade inte Cassandra att tacka ja.
– Jag växte upp med E.T., den filmen är oförglömlig. För kollektionen fick jag iden att han kom tillbaka till jorden
2020. Det var en väldigt inspirerande och kul kollektionen att göra, säger hon.

Här hittar ni hela kollektionen

More from The waves we make

Layered x Linda Ring

Layered x Linda Ring har släppt en kollektion av handgjorda filtar som...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *