Armband mot tjuvjakt.

Tillsammans med Peace Parks Foundation Sweden har smyckesdesignern Sandra Teresa  tagit fram ett set med mor- och dotterarmband som säljes till förmån för elefanterna i södra Afrika.

morochdotterarmand
Armbanden är en fin symbol för bandet mellan mamma & dotter samtidigt som det är symbol för kampen mot den grymma tjuvjakten. Genom att bära armbandet hjälper du till att bevara elefanterna i Afrika tillsammans med din dotter.

– Det här setet är speciellt på många sätt, dels för att det för varje sålt set skänks 100 kr till Peace Parks Foundation för deras arbete med att rädda fler elefanter från ett grymt öde, dels för att det är smycken som knyter två människor tillsammans,
som en liten kärlekspåminnelse till vardags – mor och dotter emellan, säger Sandra Teresa.

20 000 elefanter dödas per år. Det största hotet mot elefanter är tjuvjakt och den illegala handeln med elfenben. Gåvorna från elefantarmbanden kommer att gå till organisationens  arbete med att stoppa tjuvjakten. Peace Parks Foundation jobbar med att stoppa tjuvjakten på elefanter. Det görs genom utbildning av parkvakter,  viltbrottsutredningar, påverkansarbete på den illegala avsättningsmarknaden (främst Asien) och ny teknologi.

Armbanden säljs hos Sandra Teresa.

#vårtband

Written By
More from little wave

Mini Rodini supports Sea Shepherd

Stop Whaling Now! Join the movement as the new generation against whaling....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *