Frukostfrämjandet

Frukostfrämjandet5Frukostfrämjandet3Frukostfrämjandet6Frukostfrämjandet4 Frukostfrämjandet1Frukostfrämjandet11 Frukostfrämjandet10 Frukostfrämjandet9 Frukostfrämjandet8 Frukostfrämjandet7 Frukostfrämjandet, alltså vilken liten samling underbara människor. Vi sågs första gången för ett år sedan hemma hos mig och sedan dess ser jag alltid framemot nästa stund tillsammans. Vem hade kunnat ana vilken urkraft det fanns i att möta likasinnade över en frukost en gång i månaden. Den här gruppen består av fem rätt olika individer men vi har trots allt så mycket gemensamt. Dessa stjärnor är alla kreativa kvinnor med ofantligt många styrkor och fina egenskaper! Så här kommer lite frukostfrämjandetkärlek (länkkärlek): Ida @nordic_remake, Nina @nina.elisabet, Matilda @matildastillvaro och sist men inte minst ägaren av detta magiska hem och tillika min fantastiska kollega Soraya @sorayaforsberg.

Godnatt mina vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *