Påskgult piggar upp

Vi gick all in på påskpynt i år, extra mycket allt (för att vara i min smak) men som vi behövde en färgklick och solen har lyst med sin närvaro. Så tacksam för familj och vänner som kommit och umgåtts ute på gården. Min syster med familj och mamma och pappa kom hit i dag och mamma var påskhare även i år. Fina traditioner som känns extra viktiga att hålla fast vid. Barnens pirr är oslagbart. Jag blev dessutom firad i förskott och fick TVÅ(!) bokashihinkar att mata, så fantastiskt passande present och kan inte låta bli att längta efter lite matsvinn. Dessutom fick jag Stefan Sundströms nya bok om Bokashi, biokol och bakterier. Underbar läsning, som alltid! Sista bilden visar post påsk i vårt kök, det syns att vi är en stor familj. Nu ska vi röja bort kaoset och gå ut och så lite mer i våra pluggbrätten. Hoppas ni har haft en fin påsk tillsammans med nära och kära i friska luften (på armlängds avstånd förstås).

KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *