För några veckor sedan när vi var på bloggträff i Stockholm passade vi på att strosa runt i stan. Vi hade blivit tipsade om en butik med fokus på hållbart mode som vi blev nyfikna på. Butiken heter Adisgladis och ligger på Södermalm vid Maria Torget.

Vi spenderade en bra stund i butiken och tittade på alla fina produkter och den snygga inredningen. Adisgladis drivs av Adam Forslund som har haft den fysiska butiken sedan 2011. Det finns även en webbshop för den som inte bor i Stockholm.

Adam tar god tid på sig att prata med sina kunder om produkterna som han har god kännedom om. Mellan varven åker han iväg på inköpsresor till bland annat Berlin, där han hittar spännande och intressanta märken att ta in till butiken. Bland produkterna hittar vi många intressanta material och snygg design som kombineras med funktionalitet. En intressant produkt är ryggsäcken Pingpong som är gjord av återvunnen PET. Den är både hållbar, snygg och praktisk.

Förutom kläder och accessoarer finns det även vattenflaskor av metall, koppar, skoprodukter och mycket annat spännande. Utanför butiken finns det solmoduler som delvis värmer upp och ger belysning till butiken under de soliga dagarna på året. Fantastisk lösning! Dessutom finns det en odling med lin i skyltfönstret. Väl värt ett besök för den som inte hunnit dit ännu!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *