Vi har fått äran att göra en installation på Göteborgs Stadsmuseum! Här har vi tagit med härliga plagg från både vintage & designsortimentet som ett litet smakprov på vad vi har. Förutom plagg har vi valt att ta med budskap från Fashion Revolution som går hand i hand med vår verksamhet och det vi tror på. Installationen finns på plats helgen ut och sker i samband med Stadsmuseets premiär för utställningen Göteborgs garderob. Utställningen fokuserar på mode runt tiden 1880-1930 och visar upp resultatet av växande klädfabriker som tar plats i Göteborg. Utställningen har invigning på lördag med ett spännande program som pågår mellan kl 13-16. Vi kommer bland andra att delta i ett modesamtal. Ni kan se hela programmet för invigningen här.

”I vår kommande modeutställning gläntar vi på dörren till en annan tid. Här möter vi allt ifrån ateljésydda drömklänningar i siden till en liten lappad barnjacka, som slutat sina dagar som isolering i ett torp. Vad kan ett enskilt plagg berätta? Vad kan modet avslöja om sin tid? Och hur kan museets modesamling påverka oss idag?.

 

 

Klädoteket-installation på Stadsmuseet
Klädoteket- installation på Stadsmuseet
Klädoteket-installation på Stadsmuseet

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *