Nu närmar sig Göteborgs stora festivalhelg i augusti. Förutom musiken är kläderna ofta en viktig del av festivalen. Många vill sticka ut och ha unika oufits. I år ingår vi i ett samarbete med Klarna som lyfter lokala initiativ i Göteborg under wowhelgen. Vi erbjuder uthyrning av festivaloutfits. För att hyra sin outfit går man in på vår hemsida. Här har vi skapat en särskild festivalsida där man kan läsa mer om hur det går till.  Man behöver följa några enkla steg för att kunna hyra sin outfit:

  1. Lägg till prenumerationen Festival Outfit i din varukorg genom att gå till sidan Subscriptions. Prenumerationen kostar 400 kr totalt.
  2. Gå sedan till festivalkategorin i webshoppen och välj valfritt bland tre produkter. Det kostar alltså inget mer när man lägger till produkterna om man lagt en Festival-subscription i sin cart (utöver en frakt).
  3. Skaffa Klarnakortet. Det kostar inget att skaffa kortet och det fungerar som ett betalkort (går att ladda ner på mobilen). Under festivalen får du en rad förmåner genom att ha kortet, däribland kan man hyra en festivaloutfit från oss.

Om du inte testat att hyra innan kan detta vara ett bra tillfälle, då det är unika produkter som du bär vid ett tillfälle men kanske samtidigt vill ha nya plagg. Hållbart, prisvärt och du får tillgång till många schyssta produkter. Förutom designprodukter från vårt sortiment och vintageplagg har vi också ett samarbete med Nividas där man kan välja några av deras schyssta solbrillor till festivalen.

Några utvalda profiler som älskar mode och festival fick möjlighet att kika på vårt sortiment och sätta ihop sin egen festivaloutfit som passar just deras stil. Inspireras av deras stil och hur produkterna kan kombineras.

För att komma direkt till festivalsidan klicka här

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *