Mini Rodini on the trans-siberian railway

Mini Rodini gör barnkläder med unika prints inspirerade av barns fantasi, tillverkade i hög kvalité med omtanke för djur, människor och vår planet. Den nya Vår- och Sommarkollektionen 2021 är en resa från Stockholm till Seoul, tvärs över Asien.

“Mini Rodini on the trans-siberian railway” lanseras i tre kapitel som släpps från den 28 januari till 25 februari. Kollektionen är inspirerad av den romantiska och långa resan tvärs över kontinenten, med print och stilar som representerar de stopp vi gör på resan – Stockholm, Moskva, Ulan Bator, Peking och Seoul.

I kollektionen finns alla typer av kläder man kan tänkas behöva på våren och sommaren, för barn i åldrarna 0-11 år. Nyckelplagg är bland annat en sweatshirt med heltäckande strawberry-print med matchande shorts, Moscow sweatsuits, Peonies baseballjacka, vävda puffiga klänningar och blusar, samt tre WCT-tracksuits med nya print. Mini Rodinis ikoniska panda dyker upp som ett broderat märke på tre nya country-jackor. En blå, en grön och en rosa country-jacka perfekta för våren, alla tillverkade i 100 % återvunnen polyester certifierad med GRS (Global Recycle Standard). De är även impregnerade med vattenavstötande BIONIC-FINISH® ECO som är helt fri från fluorkarboner och andra farliga kemikalier såsom formaldehyd och paraffin. Hållbarhet Mini Rodini har en av marknadens mest hållbara kollektioner med ett produktsortiment tillverkade i över 99,5 % hållbara material årligen.

Kliv ombord.

More from The waves we make

6 tips för ett mer hållbart resande.

Hanna  Anfelter som driver sajten Reform Travel berättar hur du kan göra för att...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *