Vi fick äran att sitta med i Nöjesguidens Jury för Göteborgs Bäst Klädda 2017 som ägde rum under Nordstans Modevecka. Alla som deltog i juryn nominerade kandidater som vi sedan presenterade under en gemensam middag. Det kom även in en hel del nomineringar på instagram under #göteborgsbästklädda2017. Vi hade intressanta diskussioner om personliga stilar, hållbart mode, unisex mode osv. Igår deltog delar av juryn på ett panelsamtal, där vi pratade om mode utifrån olika perspektiv. Därefter delades priset ut till vinnarna som blev Amira Brown och Fabio Amaral. Välförtjänta pristagare! Amira klär sig i härliga färgkombinationer och matchar sina outfits med fina detaljer. Fabio har ett personligt uttryck och väljer att sätta på sig det som faller honom i smaken snarare än att följa trender. Båda vinnarna skapar en personlig, uttrycksfull och egen stil som vi inspireras av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *