Söndagsbilden v.5

Äntligen har små vackra körsbärsblommor slagit ut. Det tog ett par veckor men oj så fina de är!
Söndag. Var tog helgen vägen? Jag som hade tänkt få så mycket gjort och istället har jag spenderat mestadels av tiden snörvlandes på soffan. Idag är det underbart väder här i förorten, sol och lagom kallt. Tyvärr sitter jag nu här med huvudvärk från underjorden så jag vet inte om jag orkar ge mig ut. Två treo och en stund till i soffan kanske gör susen annars kommer det säkert fler soliga dagar…
Ha en härlig söndag fina ni!

21 Comments

 • Mmmm….herlige kirsebærgreiner!! Har du drevet de fram selv? Skikkelig fine er de!

  Håpr du føler deg bedre snart!
  Og får en fin søndag tross rennende nese 🙂

  Klem

 • Hej,
  Stackare!

  Idag skiner solen och vi skall krypa in i en mörk biossalong och titta på Trassel. Klart feltajmat!

  Underbar söndagsbild. Jag har två/2 blommor i mitt ris – så jag väntar …
  Trevlig söndag, Monica

 • Vilken underbar bukett!!! :))
  Hoppas att du kryar på dig snart! Förstår att du längtar ut i solen…. men att vila är nog en god ide, man måste vara rädd om sig!!!

  KRAM♥ Maria

 • Stackars,stackars dig när solen äntligen är framme… Jag gjorde den typen av vurpa idag också som du beskrev;-) det tar bara tvärstopp och pang så ligger man där…Kraaam

 • Vilken ljuvlig bild som känns så där härligt vårig!!

  Trist att du gått och blivit dålig, hoppas du kryar på dig och att du kunnat ta dig ut under eftermiddagen i det fina vädret!

  Kraaaam Bella

 • Underbara kvistar det där! 🙂 Men usch du, det där lät inte roligt! Hoppas du mår bättre nu!! Jag hade riktig huvudvärk igår men efter två alvedon och en timme på soffan var jag kry igen som tur var:)

  Ja men den vasen är perfekt till typ tulpaner och andra buketter, lite smalare och mindre och precis lagom hög också:) Och du, mina ranunklar föll ju bara ihop de med..lustigt, men enligt min kloka mor är det visst inget ovanligt.

  Jag ska beställa den vita fjärilen och den du har tänkte jag och hänga i matsalen över kökssoffan:) Det jag klickade hem igår är också tavelmaterial, i mindre format ggr 4, svart vitt och med lite bokstäver, du kanske kan gissa? Hehe, där är det du som inspirerat mig igen:D

  Visst är MadMen bra? Vi har sett klart alla säsongerna som kommit ut:) Hoppas ni har en mysig kväll! Nu ska jag hoppa bort till tv:n och chokladen!

  Största kramen!

 • Åhh så fint med körsbärskvistar och ranunklar. Blommor gör verkligen ett hem. Låter inte bra med huvudvärk, hoppas det alldeles snart går över.

  Hoppas du fick lite sol på dig idag.

  KRAM

 • Hoppas att huvudvärken gav med sig.

  Vilken ljuvlig bild! Den känns som om den vore tagen i maj! Och dit längtar jag 🙂
  Kvistarna jag tog in har ännu inte slagit ut. Men jag väntar med spänning 🙂

  Ha en fin måndag!
  Kram Sofia

 • Hoppas du känner dig bättre idag.
  Så härligt att körsbärskvistarna börjat blomma. Så fint tillsammans med ranunkel.

  För att få de olika ramarna jag har runt mina bilder använder jag Photoscape, ett program som kan laddas ner gratis från nätet.

  Ha en riktigt fin måndag!

 • Åh, vad tråkigt:-( Det var verkligen en underbar dag. Men kallt!

  Fin bild!!! Körsbärskvistar är så vackert, det borde jag ta in!

  Kram Pernilla

Kommentering är stängd.