Söndagsbilden v.10

Godmorgon Söndag!
Nä jag kunde inte hålla mig när vi gick förbi dessa ljuvliga penséer i fredags. Dubbla, krusiga och vackert lila. Jag vet att det är lite väl tidigt men jag tror nog att de ska klara sig på vår inglasade balkong.
Nu bär det av in mot stan för en pluggdag. Ska bli otroligt skönt när tentorna är skrivna men tills dess är det bara att jobba på. 
Detta får bli mitt bidrag till söndagsbilden.

Skön söndag!

Inga kommentarer

 • Härlig bild!! Jag är så sugen på att sätta penseer i en kruka på vår altan. Men man är ju lite rädd att det ska slå till med frost och minusgrader igen, som tar kål på skönheterna. Synd att man inte har ett uterum nu.. 🙂

 • Nu är det vår på riktigt. Penseer… Vad jag blev sugen på att sätta ut såna på trappan… får nog vänta minst en månad till men ändå..
  Ha en bra dag
  Kram Maria

 • Oj, de skvallrade verkligen om vår!:D Kämpa på med plugget, har snart ( eller om 10dagar typ) tenta men jag försöker för en gång skull börja i tid :). Kram Jenny

 • Fina bilder!!

  Har en liten utmaning till dig på bloggen, hoppas du antar den 🙂

  Ha en härlig Söndag!

  Kram Linda

 • Äntligen vår!!!

  Har nyligen hittat till din fina blogg o den har redan hamnat i bland favoriterna!!
  Kram Anna

 • Wow vad fina!!! Förstår att du var tvungen att ha med dem hem, underbar färg också! Jag diskuterade vårblommor till balkongen idag faktiskt, längtar till jag kan plantera och inreda där, inte långt kvar nu:D

  Men vet du, värsta oturen idag, en loppis var stängd och den andra hade hutlösa priser, så ingen lycka för mig, buhu!

  Hoppas allt gått bra med plugget idag och att du njuter det sista av söndagskvällen nu! Stor kram till dig (och en dos pepp)

 • Ja men skojja! Jag kan ju inte mer än se reklamen utan tårar! Fint!! Och som om man inte är nog lättgråten nuförtiden! 🙂 Men jag kan ju lova att jag nog har en lite cirkusprinsessa i magen, volter och sparkar flera gånger om dagen nu 🙂 Magiskt! hihi

Kommentering är stängd.