Strålande lördag

Vackra vita anemoner fick följa med hem från hötorget i torsdags. Inser nu när jag tittar på fotot att vasen nog hade behövt sig en liten omgång med diskborsten…
Hello!
Äntligen är tentaperioden över! Sista tentan skrevs i torsdags och efter det hade jag så mycket energi att hela lägenheten fick sig en storstädning (och tur var det eftersom dammråttorna hotade att ta över), blommor inhandlades, kylskåpet fylldes på och jag och J tog oss an förrådet. Nu har vi sorterat och gått igenom allt och jag kan säga att vi har mååånga påsar som ska få flytta till Röda korset. Det känns bra. 
Efter en lång och behövlig sovmorgon idag ska jag nu bege mig ut i det otroligt vackra vädret vi har här i förorten idag. Snön som kom med snöstormen igår smälter fort, det tackar vi för. Nä, ner till centrum bär det av för handling inför myskvällen. Räkor med aioli och ett gott vitt vin och så klart en stor (!) godispåse på det. Mmmmm. 
Ha en mysig lördag!

Inga kommentarer

 • De är så vackra! Som jag har sökt efter dessa blommor, men de är alltid slut på Hötorget då jag kommer 🙂

  Hittade dem för 20kr styck i en blomsterbutik igår, men kan tänka mig att de ligger lägre i pris hos Hötorgsförsäljarna?

  Grattis till avklarade tentor. Ha en fin lördag!

 • Maria, som jag tycker om dina inlägg. Vad skönt att tentorna är klara och att du nu kan ägna dig åt annat för en stund. Ha en fin lördag i förorten.

 • Å så härligt att tentaperioden är över. Förstår den känslan helt och fullt – så mycket som plötsligt bara försvinner från axlarna. Du skulle möjligen inte kunna kasta över lite av den energin hit? Behöver den inför den fruktade storstädningen som måste komma igång nu…

  Hoppas du får en riktigt härligt helg!

 • Hej Maria!

  Ja, vilken fantastisk lördag vi har idag. God mat och godis väntar dig med andra ord – härligt!

  Vad skönt att tentan är över, bra jobbat! Alltid skönt med så kallade städryck. Det går fort och sen är man så grundlig också. Oftast. Haha:)

  Ja, tänk en vecka kvar till trädgårdsmässan, jippi:)

 • Riktigt vackra blommor. Jag hade vita anemoner i min brudbukett för några veckor sedan..

  Saknar att inte ha något torg att köpa blommor på, här i småstaden kostar det oftast skjortan om man vill ha en bukett anemoner.

  Ha en skön lördag!

  /Elin

 • Riktigt vackra blommor. Jag hade vita anemoner i min brudbukett för några veckor sedan..

  Saknar att inte ha något torg att köpa blommor på, här i småstaden kostar det oftast skjortan om man vill ha en bukett anemoner.

  Ha en skön lördag!

  /Elin

 • Skönt att tentaperioden är över. Anemoner är så fina men de kostar oxå därefter, synd att vi inte har något torg att handla sånt..
  kram Maria

 • Mega-mys! Jag ska passa på att se En unge i minuten nu när sambon är bortrest, ointresserad som han är… 🙂 Puss och kram och bonne soirée!

 • Åh, vad skönt att tentaperioden är över1 förstår att du vill göra en massa andra saker nu:-)

  Ha en skön söndag!

  Kram Pernilla

Kommentering är stängd.