fredag

HAPPY FRIDAY!
Det var så skönt att komma hem igår efter en dags pluggande och stoppa figrarna i jorden. Plantera, nypa gamla blommor från mina förvuxna violer och fundera på var jag vill ha de nya kryddorna som jag fick av mamma. Att stoppa fingrarna i jorden eller huvudet i sanden, i alla fall glömma bort tentaplugget för ett slag. Tyvärr innebär flytten en betydligt mindre balkong så jag klurar allt mest på hur jag ska lösa det. Jag måste hitta några fina balkonglådor att hänga upp och andra fiffiga lösningar.
Idag blir det plugg hela dagen men ikväll ger jag mig själv ledigt. Jag och J ska ha myskväll. Grilla på innergården och sen förflytta oss till soffan med en stor godisskål och en bra film. Fredagsmys helt enkelt.
Önskar er en härlig fredag!

ps. Hittade ni något fint på Campadre? Själv tyckte jag att utbudet var rätt dåligt och priset för högt. Trist.

Inga kommentarer

  • Härliga fredag:) Och inget bättre än att få stoppa fingrarna i jorden, jag älskar att hålla på med balkongen och önskar mig en stor trädgård i födelsedagspresent haha;)

    Du kommer säkert hitta på en massa roliga lösningar till er mindre balkong. Ha en supermysig helg, kram Therese

  • Tänk att jord och växter kan vara så rogivande. Tänkte ägna hela lördagen åt det imorgon. Hoppas att du kan ta små kaffe pauser på balkongen imorgon mellan pluggandet! Lycka till och fin helg!

  • Ingen slår en myskväll! Soffan ropar liksom på en på fredagkvällarna.

    Puss!

Kommentering är stängd.