spa

Här i nya lägenheten har vi ett litet litet badkar som jag inte alls var speciellt förtjust i till en början. Veck skulle det! Men nu när hösten är i antågande, temperaturen sjunker och jag mer än en gång hamnat i kalla höstregn så känns ett badkar, om än ett väldigt litet ett, rätt lockande. Nu håller jag på att ladda upp med ett litet hemmaspa som vi kan njuta av i höst och vinter, ekologiskt så klart! Nya väldoftande produkter från Lilla Bruket kom i veckan, jag skulle vilja ha alla deras fina produkter men då får jag nog se till att gå klart skolan och skaffa mig ett jobb. Nu saknas bara lite ljus och kanske någon skön olja.
Nu ska jag börja stryka saker från min attgöra-lista. Den är lång. I eftermiddag ska jag iväg på nya spännande saker och ikväll kommer bästa svärmor. Dessutom blir det ett besök på FORMEX för mig i helgen, så kul!!! Ska någon av er dit?
FIN TORSDAG!
We got a tiny bathtub in our new apartment that I did’n like to start with. But now, when autumn is approaching, it feels pretty nice to slip in to a hot bath. I’m creating a simple home spa with nice organic products. The Swedish brand Lilla Bruket is fantastic and I would like to have al of their wonderful products but first I need to finnish my civil engineer studies and get a job. 

Now I neet to start om my “to do”- list. It’s long. This afternoon I’m going to an exiting new event for me and this weekend I have the opportunity to visit the big interior design fair FORMEX. 

Inga kommentarer

Kommentering är stängd.