fredagsmys

Äntligen fredag!
Hur har ni det? Här är det på topp! Lägenheten doftar fantastiskt av den boeuf bourguignon som just nu kokar på spisen. Den kommer avnjutas med ett glas rött tillsammans med finaste J, fredagsmys med andra ord! Jag älskar att laga mat med riktigt bra råvaror, det blir både roligare och godare. Timjan som jag odlat upp har fått komma in tillsammans med de andra kryddorna och står nu i köksfönstret och inbjuder till att användas. Det känns lyxigt på något vis.
 Efter middagen ska vi njuta av några riktigt goda ostar som inhandlades på den lilla matmarknaden som pågår utanför kulturhuset här i Stockholm. Har ni vägarna förbi rekommenderar jag er att stanna till där och om inte annat provsmaka lite. Det finns fantastiska franska ostar, tyska korvar, italienska sötsaker, fantastiska nybakade franska bakverk och mycket mer. 

HAPPY FRIDAY!

Finally Friday! I’m going to spend it with my wonderful J eating boeuf bourguignon and drinking good wine. Afterwords we are going to taste the nice French cheeses I’ve bought at the little food market that is going on here in Stockholm right now. Happy Friday!


Inga kommentarer

 • Ser ut att bli en lovande fredag;) Kan tro att det doftar ljuvligt hos er just nu! Får du inte nog, kan du ju alltid få lite mer fredagsmys hos mig;) Önskar dig en toppenfin helg. Kram Johanna

 • Åh, fina bilder!
  Men är det där vackra understa träet en bänkskiva? Finaste jag har sett. Eller är det en stor skärbräda, eller vad är det?

  Hittade ganska nyligen hit och jag gillar det jag ser! Din blogg har blivit en jag återkommer till!

  Ha en fin helg!
  /Maria

 • Vi fick samma rätt hos mina föräldrar idag, smakar mums!

  Oj, pågår det matmarknad utanför Kulturhuset, den måste utforskas. Om den finns kvar efter helgen vill säga 🙂

 • å gud vad underbart gott, lite avis :)jag håller helt med dig, älskar också att laga mat med riktiga råvaror, mycket rödvin och underbara dofter, önskar er en riktigt höstmysig söndag!, kram

Kommentering är stängd.