del av köket

God morgon söndag!
Här sitter jag och är en aning seg efter gårdagens festligheter. Mycket trevligt hade vi! Idag bjuder jag på en bild från vårt kök. Det renoverades för några år sedan men har aldrig använts av den tidigare ägaren. Det är helt okej även om vi inte skulle valt samma material och lösningar men att göra om skulle kännas helt fel,  det är ju praktiskt taget nytt. Ett stort plus är det i köket finns en diskmaskin! Otroligt lyxigt måste jag säga och jag sitter just nu och myser till ljudet av den och vetskapen om att jag inte behöver diska.
Idag blir det en ganska lugn dag. Vi ska pyssla lite bland annat koka lingonsylt av de 3,5 kg lingon som inhandlades på torget igår. Stängningstid på Hötorget är fantastiskt, då kan man verkligen pruta! En gäng mörkt röda gladiolus fick också följa med hem därifrån. Vi ska även försöka hinna spraymåla de två sänglamporna som bara legat i ett skåp de senaste veckorna (okej, månaderna). Kanske hinner vi till och med få upp dem. I eftermiddag kommer finaste Hanna hit och då blir det några timmars plugg så nu är det bara att börja om jag ska hinna något innan det.
FIN SÖNDAG TILL ER!
Sunday. Today I’m showing a picture from our kitchen. It was renovated a few years before we moved in but was never used by the previous owner. It is not how we would have done it but it is ok and to redo it would just be a waste of resources and overconsumption. Have a nice Sunday!

Inga kommentarer

Kommentering är stängd.