chokladfestival

Bildkälla: Pinterest
God morgon!
Tack fina ni för kommentarerna ni lämnade i mitt förra inlägg. Jag ska självklart fortsätta blogga för det ger så mycket men ibland hamnar även jag i svackor. Nu är det även tentaperiod vilket betyder plugg i stort sett alla vakna timmar. Då är det bra att man har morötter (som denna) att unna sig som belöning när tentan är skriven. En annan belöning som vi ska unna oss mitt i allt plugg är att gå på årets chokladfestival på Nordiska museet. Tur att jag har så fina vänner som, liksom jag, är tokiga i choklad. 

Underbara bilder från Pinterest, där hittar mig även mig.
Terese Sennerholts tryck via Pinterest.

HAPPY FRIDAY!


Inga kommentarer

 • Bloggsvackor har vi nog alla. Jag tycker att man kan få ha det! Man få pausa och andas lite. Eller så kan låna en bild av någon och bara låta bli att skriva. Njut av din choklad och låt oss vänta med spänning! Stor Kram!

 • Chokladfestivalan har jag varit på (med min man som delar mitt chokladintresse) 4 år i rad;) Men iår vet jag inte om jag hinner, jag har oxå grymt mycket att plugga och ta tag i….så du får väl äta och köpa lite choklad för mig oxå. Kram Johanna

 • Tack snälla för din fina fina kommentar sist, blev så himla glad :D!! Åhh din blogg är ju så himla bra och jättefin, men jag vet precis vad du menar när inspirationen sviktar. Men jag tror den kommer snart, det går upp o ner.

  Ha en mysig fredag nu!

  Kramar Linda

 • Men Maria! bloggsvaka måste man ju få ha – det kommer snart tillbaks! fokusera på din tenta och chokladen så ska du se att det löser sig.. annars kan jag alltid bildbompa dig med bilder från inspirationsmappen.. kanske bäst att vänta tills efter tentorna 🙂 Kram på dig!!

 • Förstår precis vad du menar när blogginspirationen tryter. Men man måste få ha bloggsvackor ibland och låta andra saker gå före. Inspirationen brukar alltid komma tillbaka:)

  Vad kul med Chokladfestival. Ibland önskar jag att man bodde närmare Stockholm och kunde åka på alla utställningar och andra roligheter som händer:)

  Du får ha en fin lördag
  Kram /Linda

 • Ahaa, jag kunde också befunnit mig på chokladfestival i huvudstaden idag med mina vänner men jag skippade detta då jag har så mycket som snurrar runt i skallen. Skönt att bara vara hemma känner jag. Men hur var den? Fick du provsmakat nåt gått/med dig nåt gott hem?

  Hoppas det går bra med plugget!!

  Jag vill se dina fynd!! Mina kommer upp i dagarna framåt (inte fynd direkt men ändå, haha) Ingen Hunky denna gång utan en Molly, och det är ju inte fy skam det;)

  Stor kram till dig!

 • Jag tycker det är ursvårt att hitta tid och känna inspiration när det är mycket i "vanliga" livet men ofta återkommer inspirationen fort. 🙂 Underbar chokladbild, mums vad sugen jag blir. Bakade choklad- och päronpaj igår. Receptet kommer kanske på bloggen så småningom. 🙂 Hoppas ni hade det trevligt på festivalen och lycka till med plugget!

  Kram Karin

 • Mmm…choklad – finns det nåt bättre!?

  Hoppas det går bra med allt plugg! (Är så glad att den delen av mitt liv är över;))

  Kram Pernilla

Kommentering är stängd.