Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 71 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 73 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 130 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 132
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/ad-units-actions.php on line 70 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/ad-units-actions.php on line 70 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 100 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 102 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 153 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 155 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/single.php on line 152
Det kommer in en hel del frågor både här och via mail, jag försöker att svara på dem men ibland missar jag någon. Därför tänkte jag dra igång det nya året med en frågestund! I detta inlägg kan ni ställa frågor om det är något ni undrar över.
Nu ska jag och J ut och kolla in realisationerna här i huvudstaden.
FIN DAG!

I get questions both here and by mail and I try to answer them all but some times I forget some. Therefore I thought I could have a post for your questions here if you are wondering about anything.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/ad-units-actions.php on line 111 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/ad-units-actions.php on line 111 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/single.php on line 188
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/single.php on line 208
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/single.php on line 250 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/single.php on line 268 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/single.php on line 284

Inga kommentarer

  • Hallå in på det nya året!! Vilken bra idé med frågespalt, man känner iblnad att man glömt ngn kommentar el mail, det är så lätt, det är mycket med denna bloggvärld…

    Jag kikar på dina bilder och tycker allt är såå snyggt och fräscht och vips fick jag faktiskt en fråga att ställa, jag älskar de där taxtavlorna, minns inte designers namn nu, Lisa? Ja, ser du har en liten taxtavla där, jag har bara sett stora, har du köpt den med ram el bara själva trycket??

    Gott Nytt Inredarår önskas från Nordingården

  • Hej! Är lite nyfiken på vad du använder för kamera och annan fotoutrustning. Använder du ofta stativ? Kram Ida

  • Nordingården,

    Tack fina du för dina snälla ord. Ja, det är Lisa Bengtsson som har designat tavlorna. Jag köpta bara trycken (A4 format) på Folkhemmet, ramarna är loppisfynd!

    Gott nytt!

  • Ida,

    Jag använder en digital systemkamera, Canon EOS 1000D som har ett par år på nacken. Objektivet är ett standard 18-55 mm som följde med kameran. Stativ införskaffade jag i höstas från Clas Olsson och har använt det en hel del nu i höst. Det är riktigt bra när det är sådär lite halvgrått och mörkt ute. Jag är inte så bra på att fota på kvällstid än men jag har tänkt lära mig och då är ett stativ riktigt bra.

    Kram Maria

  • Hej Maria!

    Hur mycket brukar du, en genomsnittlig månad, lägga ner på kläder+inredning?

    Skulle du säga att du är 100% nöjd med din kropp? Om inte, varför inte?

    Är du troende?

    Hur många bloggar följer du i snitt varje dag? Är det "storbloggar" eller mindre privatbloggar?

    Brukar du kolla upp folk på facebook, typ gamla klasskamrater/folk du kommer i kontakt med i vardagen?

    Kram!

  • Vilket program och inriktning går du på KTH? Är det S? ( Jag gick L på gamla 'goda' tiden) Vad ska du skriva ex-jobb om?

  • Jonna,

    Oj, här kom det frågor.

    – Jag är student och lever således på studentbudget men jag skulle tro att jag i genomsnitt lägger ca 1000 kr i månaden på kläder + inredning. Max. Jag köper ofta kläder av bra kvalité på second hand, Blocket eller Tradera och inredning hittar jag gärna på loppis. Finns det andra saker jag gärna vill ha blir det till att spara vilket ofta betyder att det inte blir så många spontanköp. Jag gillar det upplägget. Detta med konsumtion är lite tudelat för mig och jag vill helst inte stödja den hysterin kring konsumtion som pågår idag. Ändå handlar jag ju endel så det måste jag bli bättre på.

    – 100 % är nog att ta i men absolut tillräckligt. Jag är jag och älskad för just det. Dock skulle jag nog behöva ta tag i konditionen och bygga lite muskler i vår, det är ju aldrig fel.

    – Nej, jag skulle inte kalla mig själv troende.

    – Oj, jag har väldigt många bloggar på bloglovin' både stora och små. Det är en väldig mix av mat, inredning, vänner och bekanta. Har inget exakt antal men hundra – två hundra skulle jag gissa att det finns på min lista. Sen uppdaterar ju inte alla varje dag, som tur är.

    – Jag det har nog hänt. Jag tycker att just det är en fördel med facebook, att man kan hitta gamla vänner och återuppta kontakten.

    Ha det fint!
    Maria

  • Karin L,

    Kul!

    Japp, jag läser S med inriktningen Mark- och vattenteknik (ligger under Väg och vatten). Mitt Ex-jobb kommer att handla om dagvatten. Frågeställningen är inte helt klar än men för min del blir det gärna med inriktning på miljö och hållbarhet.

    Ha det fint!
    Maria

  • Hej Maria

    Jag letar efter en större soffa och har sett din i tidigare inlägg, vart har du köpt din och är du nöjd med den? Vi har två tvåsits soffor men det börjar bli trångt eftersom vi är fem i familjen…

    / Frida

  • Frida,

    Hej, visst vi är mycket nöjda med vår soffa! Den är inköpt 2007 på en liten möbelbutik som heter Antnäs möbler och ligger mellan Piteå och Luleå. Tyvärr kunde jag inte hitta den i deras sortiment nu. Jag hittade dock en liten lapp på soffan och den verkar vara av märket Burhéns så du kanske kan kolla på deras hemsida, http://www.burhens.com/.

    Jag skulle dock tro att ni behöver en lite större soffa än den vi har om ni är fem i familjen men den kanske finns i olika varianter.

    Lycka till med soffinköpet!
    /Maria

Kommentering är stängd.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 203