Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 71 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 73 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 130 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 132
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/ad-units-actions.php on line 70 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/ad-units-actions.php on line 70 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 100 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 102 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 153 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 155 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/single.php on line 152
Denna fining fick flytta hem hit i jul. Jag vägde länge och väl om det var Paris eller New York som skulle få följa med hem men till slut blev det ändå denna. Vi har ju redan några tavlor från New York. MEN, alltså, detta är den lilla varianten som tyvärr inte följer några standardmått när det gäller ramar. Den är 42×70 cm och när jag var in på Gallerix här om dagen skulle de ha minst 700 kronor för att rama in den. VA? 700 kr? Det finns inte på kartan. Såattsäga. Är det någon av er som känner till var man kan få tag i en ram i rätt storlek eller som vet ett ställe som ramar in till bättre priser?
Nu ska jag snart börja förbereda finaste J’s födelsedagsmiddag. Det blir fyrarätters à la Maria, men först en kopp te och en bit tårta.
FIN LÖRDAG


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/ad-units-actions.php on line 111 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/ad-units-actions.php on line 111 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/single.php on line 188
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/single.php on line 208
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/single.php on line 250 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/single.php on line 268 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/single.php on line 284

Inga kommentarer

  • Så irriterande sånt där!! På Galerix i min stad skär de till planschen så att den passar till en av deras standardramar. Då hamnar priset på några hundralappar. Jag hade gärna haft samma plansch med med Londonmotiv. Men det finns inte, tror jag.

  • Ahh, såå fiiiin! Vi bara måste ha NY! Eftersom vi inte har några redan;) Var är det man beställer nu igen? 🙂

    Tyvärr har jag inga bra tips, här i min lilla stad har vi lite lokala fotografer med små krypin där de har inramning också, kanske finns i Estocolmo med?

    Hoppas du har en riktigt härlig helg! Gulle du som lagar fyrarätters, då kan han inte bli annat än glad din J! Du får hälsa och gratta;)

    KRAAAAM!

  • Kolla om det finns någon liten, oflashig ramverkstad någonstans. De drivs ofta av äldre som kanske har kvar sin butik mest som hobby, priserna brukar vara därefter.

  • hej maria.
    har köpt samma plnasch. o det blev paris här med :). kändes lite mer som vår och som jag, just nu iaf.
    bra att veta. jag har inte letat ram än. vill ha en tunn och med smal kant. hojta till om du hittar en lämpligt så är du snäll!!!
    ha en fin helg.
    kram/jennifer

  • Hej hej…
    Lustigt samma "problem" här… har samma poster fast i N.Y men har inte kommit så långt som till inramning ännu. Hade däremot TÄNKT att ta mig till just Gallerix för att rama in… gick och funderade på vad de kunde ta i pris… hmmm 700 kr låter väl mycket… men förstår att det kan bli svårt att hitta en färdig ram i det måttet… Hojta gärna till om du får tips från någon hur göra med ett billigare alternativ, så lovar jag att göra detsamma härinne när jag forskat lite mer i min stad.

    MVH Johanna

  • Hej!.
    Har NY-tavlan och vi fick tillslut köpa en IKEA ribba-ram och såga till själva.. Blev inte klockrent, men desto charmigare när man gjort det själv:)
    Kram
    Josse

  • Här i Göteborg kan man få hjälp med att rama in tavlor på Hornbach av alla ställen. Har inte kollat priserna, men de brukar vara billiga överlag så det kanske är värt att slå dem en signal och fråga?

    Tavlan är superfin! Här hade jag tänkt att det skulle landa en New York så småningom 🙂

  • Åh. Jag har funderat på om den inte finns i Paris, har ju sett NY versionen men Paris skulle jag så gärna vilja ha.

    Finns den att köpa online? Har googlat som en galning men inte hittat. Var köpte du din?

    Kram kram

  • Hei!

    Se på IKEA, der har de jo mange forskjellige muligheter. Kanskje du i værste fall kan kjøpe en større ramme, så bildet kommer i midten på en måte..?

    Hilsen Maria fra Norge 🙂

  • Her ble det New York. Fjellbymannen er satt på ramme-saken her. Vi lager ramme av lister og skjærer til glass selv.
    Valgte du den største plakaten? Hva slags farge skal du ha på ramma? 🙂

    Klem L

  • Jeg har ikke desverre ikke noe tips å komme med. (Jeg liker den rammen som allerede er på kartet på bildet.) Det jeg egentlig ville si, er at jeg digger stilen og smaken i denne bloggen din. Snadder for øyet. 🙂 Heidi

  • Jag hae vi några tillfällen förr köpt lister på byggvaruhusen och gjort ramen själv… de gångerna har jag haft typ plast"glas" från andra större ramar som jag skurit till (sådant som sitter i de största IKEA-ramarna om du förstår vad jag menar) Baksidan köptes också på byggvaruhuset. Kanske kan vara ett tips… 🙂

    Lycka till!

  • Hej!

    Jag köpte New York-tavlan för ett halvår sen och tyckte precis som du att Gallerix inte riktigt var ett spännande alternativ. Inte mycket till snygga valmöjligheter heller. Efter tips från en fotograf jag jobbar med gick jag (mycket skeptisk) till Hornbach. Och (lika förvånad) hittade precis en sådan ek-ram jag var ute efter. Riktigt glas, monterad och klar på ca 2 veckor och för ett bra pris. Rekommenderar!

    Och igen, tack för tipset om passions-desserten, den blev succé! Jag la upp recept på min blogg med länk till dig, hoppas ok?

  • Ja, eller hur fasiekn va dyrt det är! Har tänkt rama in mitt första egna sjokort som jag avände när jag gick en kurs men det har legat nu i byrån hur många år som helst, då de är på tok för stort för en ram från IKEA och på tok för dyrt att låtas rama in.
    Lät ju smart dock man helt enkelt gör den själv som det tipsades om hör uppe, om inte annat smart för plånboken! 😀
    Kramar Jenny

  • Jag letar med ljus och lykta efter "Guide to Manhattan" och "Buildnings" men de tycks vara slut överallt. Är det ngn som har bra tips? Eller som vill synda, göra en kopia och sälja kopian? Ska bara vara hemma i köket hos mig inte i ngt offentligt rum. Tack!

  • Ett tips till Anonym är att maila David själv, det gjorde jag och fick den till och med signerad för 700 kr (200 kr billigare än i affären) dock är det inte en upplaga fast det spelade mig ingen roll:))

    Lycka till!

Kommentering är stängd.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/c/2/thewaveswemake.se/httpd.www/wp-content/themes/20160107-simplemag/inc/single-post-actions.php on line 203