.handcréme

Nyhet från Lilla Bruket! En handcréme med sheasmör och eteriska oljor från salvia, rosmarin och lavendel. Som vanligt i riktigt snygg förpackning och ingredienserna är certifierade av ecocert. Det fick bli måndagens tips!
Idag mår jag betydligt bättre än tidigare dagar, skönt! Helgens to-do-list är inte i närheten av klar men först ska jag sätta mig och skicka in några jobbansökningar. Spännande! Resten av dagen blir nog också trevlig, först ett fika-möte och sen lunchföreläsning med Saltå Kvarns VD Johan Ununger. I eftermiddag ska jag ta upp ex-jobbet som blivit vilande under påsk och sjukdomstiden.
HAPPY MONDAY!

7 Comments

 • Hej Maria!
  Jeg må bare si at jeg får utrolig mye inspirasjon fra bloggen din. Sist nå de hvite keramikk koppene dine. De er nå blitt shoppet og jeg er kjempe fornøyd med de, kjøpte te-kannen også 🙂
  Og jaggu likte jeg de svarte Åsbergs koppene også. Dilla på keramikk kan man si 🙂 Så det spørs om de må bli med i samlingen min 🙂
  Ha en flott uke!

 • Åhh, jag läser dina inlägg och bara känner att "varför har jag inte satt några lökar eller börjat drivna upp egna kryddor". Men hinner inte mellan alla macaronsbak 😉 Bakade FYI i helgen igen..choklad och vanilj. Recept kommer! 🙂

  Allt du tar bilder på blir så vackert..startar jag café får jag nog anställa dig på projekt för att ta fina bilder från cafét…ja…det tror jag bestämt 😉

  Kram fina du!

 • Ljuvlig förpackning. Du måste testa ägg cocotte, så gott. Och måste erkänna att mina gäster var imponerade (fast det är så enkelt) Tror att det tjusiga franska namnet och vattenbad skrämmer många, men för dig som bakar egna macarons och gör egna krukor är väl det en baggis!? 😉
  Kram Anna

 • Jag håller tummarna för att de ska komma med deras flytande tvål i refillförpackning! Jag har faktiskt frågat, och fick veta att det är något de siktar mot, men att de just nu inte har tekniken (maskiner m.m.) för att kunna fylla refillpåsar. Synd!

Kommentering är stängd.