Det blev visst ett litet oplanerat uppehåll här på bloggen. Det har helt enkelt varit lite för mycket att stå i och tyvärr blev bloggen lite lidande. Förra helgen var vi på en miniweekend till Göteborg och mådde gott. I helgen har vi varit ute hos mamma och O på Gården och njutit av det fantastiska vädret. Jag fick äntligen mitt fårskinn men jag ska ta och berätta mer om det en annan dag. Jag hann knäppa några kort och de får bli mina bidrag till Fabrikens söndagsbilder. Nu är det dags att runda av den här kvällen och förbereda en ny vecka.
Tack förresten för alla fina kommentarer om buketten i mitt senaste inlägg. Ni är allt bra fina!
HA EN BRA VECKA!

Inga kommentarer

  • Vackra bilder! Ser bra härligt ut med all snön även om man önskar vår nu. Vilken fin blogg du har, brukar läsa men sällan kommentera. Gillar ditt hållbarhetstänk.

  • Underbara bilder! Jag saknar verkligen mina öländska fårskinn som finns i sommarhuset när jag är härhemma i stan. En fikastund med en god kaffe på ett fårskinn. Inte mycket som slår det en solig vårdag;) kram Victoria

Kommentering är stängd.