CEREAL | in pursuit of food and travel
När jag besökte Papercut för några veckor sen (då jag även köpte Kinfolk-tidningen) fastnade jag för den här tidningen. Cereal. Om jag ska vara ärlig var det främst framsidan son tilltalade mig till en början men när jag tog upp den från hyllan och kände tyngden i mina händer, kände kvalitén på de tjocka matta sidorna, när jag hastig bläddrade igenom den och anade de fantastiska bilderna blev jag upp över öronen förälskad. Om man nu kan bli det i en tidning. När jag skulle betala sa mannen i kassan att ”det är smart av dig att investera i den tidningen nu, det är bara vi som har kvar den i lager. Sen är det här numret slut.” Och det var nog då som jag insåg att tidningar som dessa är mer än bara en tidning. Det är mer som en bok och ett stycke konst som aldrig någonsin kommer att få hamna i tidningsinsamlingen som så många andra magasin till slut gör. Att det ligger väldigt mycket kärlek bakom varje nummer. Det gjorde det också lite lättare at betala vad den faktiskt kostade för det var en bit över hundralappen…

Här kommer ett par av de vackra uppslagen i tidningen.

3 Comments

Kommentering är stängd.