ROSMARIN FRÅN TOLEDO

Jag klarade mig tyvärr inte från Johans magsjuka tidigare i veckan utan har varit hemma nu några dagar. Det verkade, tack och lov, inte vara någon långdragen variant för jag mår betydligt bättre nu. Igår blev det inte många knop gjorda men de små rosmarinkvistarna som jag plockat med mig från någon av Toledos alla rosmarinbuskage (ja, buskage! Så stora var dom) var tvungen att planteras. Vi var alltså på en dagsutflykt till den gamla staden Toledo nu när vi var i Madrid över påsken. Jag vet inte om de klarar sig men det är värt ett försök så nu bor dom i små papperskrukor. Och på tal om papperskrukor, det är dags att börja så lite kryddor och annat till balkongen snart. Det kommer bli någonting liknande som förra året, ni kanske minns mitt inlägg då?
FIN KVÄLL!

Inga kommentarer

 • Nä, i är slipper vi dent! Tack och lov! Men nu gäller det bara att planera så att vi kan utnyttja den lilla ytan maximalt! 😉

  KRAM

 • Ja, prova! Mina verkar leva än så länge så det finns hopp! 🙂 Tusen tack, det gör mig glad att du tycker det!

  Ha en riktigt fin helg!
  Kram / Maria

 • Åhhh, så underbara bilder Maria! Vill bara komma över å sörpla kaffe och titta på dig och fota när du planterar vårens alla lökar/plantor <3 Jag tar med mig fikabrödet 😉 Kram sötnos

 • for en god smak du har
  og for noen vakre bilder

  du får meg til å ønske å ta bedre bilder selv
  nå skal jeg legge bort kompaktkameraet og dra frem speilrefleks'en! 🙂

  du er herved i min bloggrull!
  fin weekend til deg

  beste hilsener fra
  Åpent^hus

Kommentering är stängd.