God morgon fina ni! Hur har ni det idag? Här skiner solen och vi är strax på väg på dagen utflykt. Som ni kan ana på bilderna spenderade jag morgonen med att bläddra i guideböcker och tidningsartiklar som handlar om Köpenhamn. Vi ska nämligen dit nästa helg. Finaste födelsedagspresenten från Johan. Ingen av oss har varit där tidigare och jag ser verkligen fram emot det! Så, jag tänkte fråga er om in har några bra tips på saker att se, caféer eller restauranger som ni gillar? Eller något annat som ni tycker att vi inte får missa?
Detta får bli mitt bidrag till Fabrikens Söndagsbild. Titta in där för fler!
SKÖN SÖNDAG!

Inga kommentarer

 • Jægersborggade på Nørrebro, vid Nørrebroparken, är ett riktigt litet smörhål med små trendiga hantverksbutiker, caféer, och restauranger. Hoppas att ni får en bra helg!

 • Åh, älskar Köpenhamn! Mina tips är Madklubben, bra restauranger som finns på lite olika platser i Köpenhamn och Famo Metro är en fantastiskt god italiensk restaurang. Undvik Strøget och strosa runt i resten av Köpenhamn i stället. En fin inredningsbutik är Dora på Værnedamsvej, är man sugen på lite lyxantikinredning är Wiingaard Boheme Interieur på Gothersgade en väldigt inspirerande butik.

  Ha en deglig tur i København!

 • Hihi, jag ska också till Köpenhamn till helgen! Så jag hoppas att du får en massa bra tips som jag kan ta del av. Gärna hållbara sådana också! Trevlig resa!

  Mikaela

 • Åh underbara Köpenhamn, jag tycker att det är väldigt spännande att se Christiania, så annorlunda och laglöst. Man bygger sina hus precis hur man vill… Som sagt värt ett besök! Pernilla

 • Åh, så kul! 🙂 Kommer du över några sådana tips får du gärna dela med dig. 🙂 Vi tänkte iaf hyra cyklar någon dag och ta oss runt. Har också hört att det ska finnas fina ekologiska caféer. Jag provade googla på "Köpenhamn ekologiskt" och då kommer det lite resetips, bla från Living Green. 🙂

  Ha en trevlig resa!

  /Maria

 • Ja, det ska vi inte missa! Tack! Johan har faktiskt en kompis som bor där så vi tänkte ragga upp honom och få en "guidad tur". Har dock hört att kameran ska stanna i väskan där…:)

  Tack för tipset! Trevlig valborg!

 • Hej Maria, jag bor i Köpenhamn sedan 20 år och vill gärna rekommendera Torvehallerne. Det är två mathallar precis vid Nörreport station. Jättetrevligt miljö med många ställen att hänga på. Goda inredningsbutiker är Notre Dame och Illums Bolighus. Hyracykel är en jättebra ide. Kom ihåg att många innerstadshotell har gratis cyklar till utlåning. Detfinns ju mycket jag kan säga om Köpenhamn, så har du specifika frågor får du gärna fråga. Jag tittar in hos dig nästan varje dag och vill gärna tacka för en jättefin blogg. Hälsningar Annelie

 • För övrigt, ja det är fotoförbud, men det gäller allramest och absolut på Pusher Street, där hashförsäljningen pågår. Resten av Christiania kan man diskret fota, men inte människorna. De detaljfoton du tar är nog inget problem. Men kameran långt ned i fickan när ni är på Pusher Street eller där det är många människorvsom tex. Cafeerna. Hälsn. Annelie

 • Tack snälla du för alla tips! Ska ta och skriva ner dem i guideboken så att vi komme ihåg dom när vi är där! Torvehallerne låter precis som sånt jag gillar! 🙂

  Kul att du tittar in här och att du gillar bloggen, det gör mig väldigt glad!

  Ha en fortsatt fin vecka!
  /Maria

 • Köpenhamn är underbart – nu blev jag sugen på att åka dit! Det finns så mycket att se och göra. Att se staden från cykeln är perfekt, då kan ni även nå andra delar av stan. Några tips hittar du på min blogg: http://photographybykarina.blogspot.se/2011/07/nagra-vykort-fran-kopenhamn.html

  Missa inte Nørrebro, Assistens Kirkegård och Leaderstrade (en parallellgata till Ströget). Butiken Stilleben har mycket fint i inredningsväg!

  Trevlig resa! Kram Karin

Kommentering är stängd.