Så var det söndag igen och den här ljuvligt sköna långhelgen är nart slut. Det har har varit som en försmak av den kommande semestern tycker jag. Väldigt behövlig dessutom. I fredags var både jag och Johan lediga så vi passade på att uträtta några ärenden på stan och besöka Smaka på Stockholm i Kungsträdgården. På väg hem passerade vi Hötorget så jag kunde få köpa några nya pioner. Jag har haft en bild i huvudet hela veckan på en pionbukett blandad med sommarblommor. Så fick det bli! Hundkex, vitmåra, prästkragar och daggkåpa (från lotten). Ett och annat grässtrå fick också följa med. Gillar när det blir sådär spretigt och vilt.
Så här på helgen brukar vi unna oss gofrukost (som vi alltid sa när jag växte upp). Surdegsbröd, juice, något gott pålägg och frukt. Till exempel. Min senaste craving är getfärskost. Galet gott på en rostad skiva levain! Idag var Johan borta så då blev det trädgårdstidningar som fick hålla mig sällskap till frukost. Annars har och kommer den här söndagen att fortsätta lugnt. Jag har njutit av åskan och regnet. Det är något alldeles speciellt med det där första åskovädret.  
Detta får bli mitt bidrag till Fabrikens söndagsbild. Titta in där för fler!

Inga kommentarer

Kommentering är stängd.