Söndagkväll igen och här sitter jag med en kopp te och försöker varva ner. Jag har varit gräsänka i helgen och tagit tag i en hög surdegar som stått på att-göra-listan allt för länge nu. Dessutom har jag hunnit pyssla lite i lägenheten och fått upp krokar, hyllor och annat. Ett litet steg framåt på något som varit stillastående allt för länge. Trots att jag hållit igång känner jag mig utvilad och full av energi efter den här helgen och det känns som det var för länge sen det hände sist. Jag måste bli bättre att lyssna på min kropp. Strömbrytarna byttes för ett tag sen men inte för ens i helgen har jag haft tid (i dagsljus) att spackla och måla, men nu är det klart! I köket har det kommit upp en tavellist där det för tillfället hamnat små drejade vaser från KatarinaK och den nya kokboken, The Kinfolk Table – recipes for small gatherings, från Kinfolk som jag köpte hos Betonggruvan i fredags.

Fabriken är igång igen och detta är mitt bidrag till söndagsbilden!

5 Comments

Kommentering är stängd.