Även om söndagar för med sig en smula ångest över att helgen radan är över älskar jag dem. Söndagslunket. När vi tar sovmorgon, långfrukost, veckohandlar och oftast bara planerar in lugna aktiviteter som promenader, brunch, långkok och fika. Det enda negativa är väl kanske att jag, åtminstone de senaste fem söndagarna, har haft huvudvärk. Migrän. Som ett brev på posten. Ibland är den hanterbar, ibland inte men idag har jag mått rätt bra.
Nu till söndagsbilden! Jag har sneglat på linnelakan ett bra tag men känt mig skeptisk till dem för att det känns lite för grovt att sova i. När Weronica tipsade om att de var på extrapris för ett par veckor sedan bestämde vi oss ändå för att prova och de senaste nätterna har vi sovit bland dessa gråa lakan. Jag älskar färgen och tyngden i dem och sambon är överförtjust, dock är de en aning sträva för min smak men jag har börjat vänja mig och jag gillar dem mer och mer. Har ni linnelakan? 
FIN SÖNDAG!

Inga kommentarer

  • Har köpt de ljusgråa och tycker de är fantastiskt sköna. Maken tyckte dock att de var lite 'halkiga' haha, får väl hoppas det går bort i första tvätten. Är väldigt sugen på mörkgråa också, för att blanda lite 😉

  • Vilken härlig bild! Och söndagarna, såna är våra med. Förutom migränen då din stackare. Linnelakan är nytt för mig, himla sugen på att prova snart. Om inte annat så för de fina bildernas skull..!

  • Fint, fint! Jag gjorde samma, slog till efter tips från Weronica. Jag köpte ett dubbelpåslakan som vi använder som överkast. Älskar det, och kuddarna med. Så himla fina i färgen och mjuka och vackert skrynkliga. Hoppas migränen försvunnit nu!
    Kram!

  • Jag nappade också efter Weronicas inlägg… tycker de är toppen! Över förväntan. Skulle vilja ha en uppsättning till i en annan färg.
    Johanna

Kommentering är stängd.