Delar av den skörd vi kom hem med efter att ha spenderat några timmar i skogen i eftermiddags. Snacka om karljohan-år! Åtminstone här i mälardalen. Det stod soppar bakom var och varannan gran och papperskassarna blev tyngre och tyngre trots att vi knappast var dom enda stockholmarna i skogen. Jag tycker dom är så vackra Karl-Johan svamparna, nästa seg är bara att lära mig att äta dom. För hur mycket jag än älskar att plocka svamp så tycker jag inte alls om att äta dem. Men Johan är ju desto gladare. Det blir mitt bidrag till Fabikens Söndagsbild.

5 Comments

  • Hej! Jag har kikat många gånger på din TV och bänken du har under. Nu är det dags för inköp och jag har försökt leta men hittar inte riktigt vad jag söker, så vart har du hittat dina och märken och så? Vore guld värt om du har tid att svara:)

  • men åh, jag som försökte mig på det där med svamp-plockning förra helgen men hittade ingenting.. jag är ganska avis när jag ser dessa bilderna.. 😉
    Ha en fin helg.
    Kram

Kommentering är stängd.