mariaemb_philodentron_1

mariaemb_philodendron

 

För ett par veckor sedan flyttade den här stora philodendronen in här hemma. Jag fullkomligen älskar den! Så stor och maffig. Nästan för stor. Men det gör inget, den livar upp hela lägenheten. Jag anser ändå att jag har rätt gröna fingrar men en sån här har jag aldrig gett mig på. Jag hoppas verkligen att den ska trivas även om den inte får den ljusaste placeringen…

5 Comments

  • Så fin! Skulle också vilja ha en sådan någonstans, men vi har redan fyllt vardagsrummet med fyra palmer som det är…Kanske skulle vi kunna få plats med en i sovrummet. Hoppas i alla fall att din trivs bra hemma hos dig! 🙂

    • Ja, visst är den härlig! Den verkar trivas okej. Den frodas inte riktigt än men jag gissar att det är en omställning att komma från en plantskola med optimala förhållanden (av framförallt ljus) men jag hoppas att den acklimatiserar sig. 🙂 Låter härligt med ett vardagsrum fyllt med palmer! 😀

Kommentering är stängd.