Jag kom på att jag nog aldrig visat väggbonaden som jag påbörjade i julas. Den blev klar någon gång i vintras och hänger nu över vår säng. Jag får väl erkänna att jag gjorde en del nybörjarmisstag och att den är långt från perfekt men jag gillar den ändå. Den ger den annars vita, kala väggen lite mjukhet och struktur. Roligt var det i alla fall, kanske blir det fler så småningom.

11 Comments

  • Gulle! <3 Så spännande! Hoppas på att få se det på din blogg! Gillar också den här typen av stora, lite ruffa väggbonader. 🙂

 • Svar: Tack! Har alltid tyckt smoothiebowls är snygga men varit skeptisk till smaken men det var gott, och jag är ju ingen receptkreatör så det går nog att få till ännu godare 😀 Ska definitivt fortsätta experimentera med det! Roligt med lite färg på frukosten 😉

  Ah känns superkul! Kommer definitivt visa det på bloggen när jag kommit lite längre, har inte riktigt haft mycket tid nu. Väver med mer vanlig tråd nu för att försöka lära mig lite och komma in i det, men jag har inte läst så mycket om hur man gör utan går på känsla så gör säkert inte som man borde men sånt tycker jag alltid är så tråkigt haha. Men sedan blir det nog en med tjockare garn, stickat mycket med sånt för och tycker det är sååå fint!

  Hihi jag tycker det är skönt, då vet jag att jag eller de som kommenterat inte missar ens svar + att man får en liten inblick hos den som lämnat en kommentar hos en 😀

 • Men så himla fint!
  Jag gillar det gråa som ser ut att vara flätat.
  Och vad gör det om det inte är perfekt? Hellre riktigt hantverk med ”skavanker” än massproducerat.

  • Tack! Ja, den blev jättestor! Haha! Men jag gillar det, har inget annat på väggarna i sovrummet så den fyllde upp bra. 😉 Spännande med balkongfix! Helt rätt tid för det. Hoppas på att få se lite bilder på bloggen sen? 🙂

 • Hej! Vilken fantastisk väggbonad. Finns det möjlighet att beställa en sådan av dig? Snälla maila mig på ulrika_mariap@hotmail.com i så fall. Skulle vara en dröm att få ha en sådan på väggen. Att gott, Ulrika

Kommentering är stängd.