ahlens_antligen_semester 10 ahlens_antligen_semester 13ahlens_antligen_semester 11 ahlens_antligen_semester 12

Via Weronica hittade jag dessa härligt grönskande bilder från Åhléns senaste kampanj. Stylad av Lo Bjurulf och fotad av Petra Bindel. Kände att jag ville visa dem också för det sammanfattade så mycket längtan för mig just nu. Odling, somriga buketter och långa middagar utomhus ljumma kvällar. Det kliar i mina fingrar att få odla och påta. Här hemma svämmar fönsterbänkarna över av småplant som växer så det knakar. De hade nog mått bra att att få komma ut på kolonilotten snart men ännu vågar jag inte ta den risken. Potatisen hann jag vi i alla fall peta ner i jorden innan vi reste bort i helgen. Jag hoppas att jag hinner ner någon kväll i veckan och så lite andra blommor och grönsaker. Det här är den absolut bästa tiden!

3 Comments

Kommentering är stängd.