mariaemb_hastresa_1 mariaemb_hastresa_2 mariaemb_hastresa_3 mariaemb_hastresa_4 mariaemb_hastresa_5

I helgen var jag iväg på en träningshelg på Sunderbys gård på Goland tillsammans med ett gänga andra hästintresserade kollegor på företaget jag jobbar. Det är en fin förmån vi har, att kunna göra en mängd olika aktiviteter. Vi var där även förra året och det var precis lika fint i år. Äppelträden blommade, solen strålade och vi red två intensiva pass per dag. Behöver kanske inte säga att jag är ganska ledbruten (men lycklig) nu? Jag fick en häst som jag trivdes så fint med och långsamt så kommer kroppsminnet tillbaka. Det var många år sedan nu som jag spenderade största delen av veckan i stallet och på hästryggen men nu funderar jag på att kanske ta upp det igen.

5 Comments

Kommentering är stängd.