Oj vad tiden går. Jag har haft så fullt på schemat den senaste tiden att jag knappt varit inne här. Bättring!

I helgen var jag med två kollogor och vänner på torpet som vi får hyra av min gudmor. Ett år till att börja med och sen längre om vi vill. Lycka! Vi har ju letat torp i flera år men inte hittat något som kännts riktigt bra (eller fallit inom vår budget). Nu har vi i alla fall en möjlighet att åka ut på landet och göra allt det där vi längtat efter. Förra helgen var inte allt för varm och vädret något växlande men vi badade ändå i en närliggande sjö (havet är lite för kallt än), drack prosecco, lagade god mat, promenerade ner till havet och skrotade runt. Typiskt bra helg!

13 Comments

 • Ah. Drömmen är ju att i framtiden hitta oss ett torp med, nästan hellre än hus, så man kan åka till, åka ifrån och sakna. Fantastiskt att kunna hyra ett om man inte hittar det man söker, skulle gärna också göra det just för att känna på om det verkligen är något jag skulle nyttja och använda så som jag tror.

  • Ja, det är faktiskt riktigt fint att få hyra! Det enda jag saknar är att få renovera och lära mig mer om byggnadsvård. Jag vill skapa något för framtiden men jag får helt enkelt sansa mg och låta det ta tid. 🙂

 • Så himla fina bilder!!! Och jag är så glad för eran skull att ni hittat ett torp även om det bara är till låns. Alltid skönt att testa på först 🙂

  Kram

 • Vilken fantastisk lösning så länge. Ser så fint ut också. Torpdrömmen ja, det känns som vi är många som bär den nära hjärtat.

  • Ja, det känns verkligen fint att få den här chansen! Plötsligt slår den där torpdrömmen in för, när man minst anar det! Kram

 • Underbara bilder Maria! Det ser så himla härligt ut och att komma ut på landet sådär är verkligen välbehövligt ibland. Kram

 • Så otroligt vackra och varma bilder. Och vilken lycka med ett torp. Även om jag kan förstå längtan efter att få göra något till sitt, renovera och anpassa. Så ör det inte så dumt att få hyra först för att testa på. Känner ni ägaren, så kanske ni ändå kan fixa en del…

  • Tack snälla! <3 Ja, det är verkligen fint att få hyra få känna hur det känns. Jag ska passa på att renovera lite möbler istället tänkte jag. Torpet är ganska renoverat redan men visst finns det alltid lite småpyssel att göra om vi vill. 🙂

Kommentering är stängd.