Eftersom datorn fick vila de senaste veckorna kommer här ett gäng inlägg med bilder från platser vi besökt under semestern. Kameran var med men användes inte så flitigt som jag hade tänkt. Men det kommer ett inlägg med lite bilder från den lite senare.

Vi började semestern genom att åka upp till nordnorge och besöka Trænafestivalen. Træna är en liten kommun bestående av öar väster om Mo i rana. Kommunen har knappt 500 invånare till vardags och man tar sig dit med båt från fastlandet på ca 1-2 timmar. Vi har vänner som bor där i närheten och som varit på festivalen tidigare. I år lyckades övertalningskampanjen och vi följde med, något vi är väldigt glada över. Det var fantastiska dagar! Musiken var inte alltid i min smak men vi upplevde en magisk spelning med Ry-X i en grotta på en av öarna. En av kvällarna hade vi bokat in oss på pop-up restaurangen Sjoen (Sjön) och jag tror att det var den bästa upplevelsen på hela festivalen. Mer om det i ett annat inlägg. Naturen var verkligen storslagen och eftersom vi bodde i tält blev det extra påtagligt. Det enda jag var lite besviken över är att jag inte hittade någon lusekofta. Hade hoppats att det skulle vara någn hantverkare där som sålde men tyvärr hade dom bara sockar och vantar.

6 Comments

  • Åh, trænafestivalen! <3 Og fine bilder! Alltid så gøy å se bildene til folk som kommer dit langveisfra (er selv fra Mo i Rana) og hvordan de opplever det.

    • Åh, så kul att du är från krokarna. Det var verkligen magiskt vackert där ute! Vi åkte nåt från Stokkvågen och vägen dig var ja fantastisk. Tittade in hos dig, vilka vackra bilder du tar! <3

      • Ja, det er veldig vakkert både der og på øyene rundt! Blir alltid helt satt ut av hvor vakkert det er i nord når jeg kommer hjem, da jeg bor i Oslo nå. Åh, tusen takk – så hyggelig å høre! 🙂 Og takk det samme til deg, bloggen din er så fin, og poetisk på en måte.

Kommentering är stängd.