Bilder: Petite knit

I takt med att magen växer tillåter jag mig att titta mer och mer på barnsaker och drömma. På mellandagsrean passade vi på att köpa en del barnkläder och vi har redan fått påsar med ärvda saker från släkten. Extra kul tycker jag det är med egenstickade plagg. Vi har flera som både Johans syskonbarn haft, som jag hade när jag var liten och till och med plagg från min mammas barndom. Det ska bli fint att få de vårt lilla knyte i dem.

Tyvärr är jag hopplös när det kommer till att sticka men vi har några nära och kära som kan det. Så tur för oss! Min senaste förälskelse är de fina sakerna från Petite Knit som jag snubblade över på instagram för någon månad sen. Där kan man köpa mönster till ett gäng fina kläder. Koftorna är så vansinnigt söta, för att inte tala om bodyn och mössan. Skulle kunna tänka mig nästan allt på den sidan!

1 Comment

  • Åh så fina saker Maria!! Jag kan inte heller sticka och har tyvärr inte turen att känns någon annars hade drömmen varit att ha plagg som dessa till barnen. Hoppas du får någon att sticka åt er <3

Kommentering är stängd.