Det hör inte till vanligheten att jag figurerar här på bloggen men här är jag! Jag och magen som nu gått in i v. 31 och det börjar onekligen bli en ordentlig kula. Tänk att det inte är så länge till innan vi är tre i familjen. I fredags hittade vi äntligen en barnvagn på blocket som vi hållit utkik efter. Det var en märklig upplevelse att rulla hem en barnvagn på tunnelbanan, även om (eller kanske på grund av att) den var tom. En sak till att stryka på listan. Hittills har vi inte köpt så mycket, det har känts som så lång tid kvar. Vi har fått ärva en hel del kläder och annat vilket vi är mycket tacksamma över. En del småsaker och kläder har vi köpt nya men då försökt att hålla mig till hållbara märken med ekologiska och miljömärkta material. Blocket är ju dock fantastiskt! Så mycket man kan hitta där som knappt är använt.

Till mig har jag knappt köpt ett plagg sen jag blev gravid. Bortsett från ett par mammabyxor som jag använt nästan dagligen sen v.18. Nu börjar det dock bli väldigt trångt i mina vanlig kläder. Som tur är har jag fått möjligheten att prova ett gäng olika kläder från Boob vilket ska bli väldigt kul. De jobbar med hållbara material och skapar kläder som ska kunna användas både under graviditet, amning och även sen. Bra tänk tycker jag! Hur de är i kvalité och funktion återstår att se.

7 Comments

  • Himla fin du är! Var är byxorna köpta? Letar efter bra gravidbyxor men vet knappt var jag ska börja kolla. 🙂

    • Tack, va gullig du är! För mig blev det ett nödköp på HM. Fanns ingen energi att göra några större eftersökningar så tog första bästa. Dom har dock funkat riktigt bra. Är ett par svarta i jeansmodell. Lycka till med letandet. 🙂

  • Vad fin du är! Jag hade flera plagg från boob under mina graviditeter och var himla nöjd med kvaliteten. Tyvärr har jag inte riktigt sett användningsområdet efter amningen men jag önskar att de hade vanliga plagg också.

Kommentering är stängd.