Havregrynsgröt | The Nordic Kitchen

 

Havregrynsgröt är min favoritfrukost, vilket ni säkert har märkt vid det här laget. Ni som följt mig ett tag tycker säkerligen att jag är vansinnigt tjatig och tänker mest att ”herregud, hur kan någon tycka gröt är en sån himla bra grej”, men så är det. Det är gott, nyttigt, extremt lättlagat och kan varieras i det oändliga. Just idag toppade jag gröten med mosade hallon (eftersom hallon smakar bäst när de är mosade), hampafrön och färsk mynta. Klart på fem minuter. En kan med fördel slänga på en sked nötsmör och obligatoriskt är ju att servera gröten med valfri vegetabilisk dryck. Jag använder vanligtvis havredryck pga havre + havre är bästa kombon. Så, om det är någon där ute som inte vet vad som ska lagas till frukosten imorgon så är detta ett förslag. Ha nu en fortsatt fin onsdagskväll <3

 

Havregrynsgröt | The Nordic Kitchen

4 Comments

  • Svar: Hihi visst är de bedårande? Just nu vill ju jag behålla alla och bli just en crazy catlady jag med! Hihi men visst är det så? Jag känner ju att ”vad ska jag blogga om eller fota? Inget klår ju kattungarna!” 😀 Ja, lite höstlängtan börjar jag allt att få – det är ju så mysigt då! Kram till dig med, Molly jamar och kattungarna piper! <3

    • Haha, jag förstår dig! Om det är till någon tröst så är det dock superintressant och jättespännande att läsa om dina äventyr du hittar på. Så, även om det känns som att inget slår kattungarna så är din blogg precis lika intressant och bra när du skriver om annat än dem 🙂 Jag såg att du börjat plocka fram stickade tröjor och det gjorde faktiskt jag också nu i veckan. Och visst är det mysigt, för som du skrev så är ju stickade tröjor det bästa plagget som finns! Hoppas du har det härligt på din vandring, ska själv ut till helgen så jag blev så peppad av att se att du är ute nu. Massa kramar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *