Snabba Frukostfrallor | The Nordic Kitchen
Bara för att jag hyllade frukostgröten i mitt förra inlägg fick jag för mig att lyxa till dagens frukost med nybakat bröd. Nybakat bröd och kaffe, den doften är oslagbar. Förutom doften av kanelbullar och kaffe då förstås, för den doften slår allt. Idag var dessutom ljuset sådär extra fint på morgonen och när det letade sig in mellan springorna i persiennen blev det så fina skuggor på väggen att jag var tvungen att fotografera dem. Är det inte något speciellt med morgonljuset och solens första strålar, så säg. Att vakna tidigt och stiga upp samtidigt som solen, det är bland det bästa jag vet. Ingen annan är vaken och det känns som att man har hela världen för sig själv. Med en kopp kaffe kryper jag upp i fönstret och ser solen stiga över trädtopparna. Fast inte idag. Idag bakade jag bröd. Receptet på mina snabba frukostfrallor har jag postat tidigare, närmare bestämt i det HÄR inlägget. Frallorna är glutenfria, veganska och utan jästid vilket är himla fint om man vaknar med ett sug efter nybakat bröd till frukost. Ha en fin torsdag <3

Morning Coffee

Ormbunke

skuggor på väggen

5 Comments

    • Tack snälla du! Gör det och hoppas att du tycker om dem när du testar att göra dem. Ha en fin söndagskväll. Kram till dig <3

  • Hur underbart lät inte det…. ! Nybakt bröd till frukost, gjorda på gårdagens gröt. Det var länge sen det gjordes här hemma, men har tänkt tanken tusen gånger de senaste veckorna. Så nu ska jag banne mig ta tag i den biten. Tack för inspirationen, och superglad att jag hittade hit just till Dig idag!!
    Önskar Dig en finfin söndag, kram från Kate

    • Vad roligt att du hittade inspiration till att baka 🙂 Det är ju inte så svårt egentligen, och tar inte alls lång tid, men ändå gör man det så sällan. Varje gång tänker jag att jag ska bättra mig och baka oftare, men trots det blir jag aldrig bättre på det. Säg till om du kommer på något bra knep för att baka oftare 🙂 Lycka till med bakningen, ska hålla koll på din blogg efter bilder 🙂 Hoppas din söndag varit jättehärlig! Kramar från Sofia <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *