Pretty in pink. Vårnyheter från Kavat

 

Inspirationen till Kavats vår- och sommarkollektion 2018 kommer från Varbergs kust. I Varberg förenas en liten grupp dedikerade surfare som gjort orten till ett svenskt surfparadis. De lever som de lär, surfar i alla slags väder och är ett med naturen. Designteamet har inspirerats av surfarlivet och erbjuder i vår något för alla stilar med ett stort utbud av färger och modeller. En nyhet i kollektionen är pastellfärgerna som nu lanseras i Kavats Eco Performance-läder.
KAVAT_BReNNo_OUT_PINK_1508399601 KAVAT_GRYTGoL_WP_OUT_LILAC_1508399619 (2) KAVAT_ALMUNGE_EP_OUT_LILAC_1508399586

More from The waves we make

Sticklingsbyte på Hornstulls bibliotek

Under hela april månad kommer Hornstulls bibliotek att ha ett grönt och härligt växtbord...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *