The waves tipsar: Bohemiska trädgårdar – odödliga odlare. Föreläsning med Elin Unnes.

Odla strandkål som Derek Jarman och squash som Masanobu Fukuoka, skapa trädgårdsrum som Vita Sackville-West och bind buketter som Constance Spry. Inom odlingsvärlden finns några av de knäppaste, roligaste, vildaste och mest inspirerande galenpannor som du någonsin kommer träffa. Världens mest visionära trädgårdsmästare är allt från aristokrater och detroniserade prinsessor till rättshaverister och eremiter i grottor. Elin Unnes har gjort en odyssé genom grönsaksland och blomsterrabatter och lyckas hitta såväl tips som inspiration för den som vill vidga gränserna för vad en trädgård kan vara.

ododliga_odlare
Elin Unnes är musik- och trädgårdsjournalist i bland annat DN och Allt om Trädgård. Bland hennes tidigare böcker märks de mycket hyllade ”The Secret Gardener” och ”Herbariet”. I vår är hon aktuell med ”I odödliga odlares sällskap – Livsläxor och botaniska tricks”.

 

 

Dag: Onsdag 2 maj, 2018
Tid: 18:30-20:30
Pris: 290 kr
Plats: Medborgarskolans Hus, Hagagatan 23 A, Stockholm

Mer info och biljettbokning här på Medborgarskolans hemsida. 

More from The waves we make

Morsdag

Istället för att köpa massa prylar kan du hylla din mamma genom...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *