FOLLOW THE TRACE – ullmatta från LAYEREDs

Follow The Trace är en ullmatta för dig som vill lyfta in färg i rummet utan att låta det ta över för mycket. Designens mönster och namn refererar till de steg LAYEREDs tar mot hållbarhet och transparens.

Genom att följa fotspåren och gå tillbaka till själva källan i produktionen stärker det svenska designermärket LAYERED sina hållbarhetsinsatser och meddelar nu att 100% av deras mattsortiment kan spåras ner till själva fibern. För att lyfta fram detta nya kapitel har ullmattan Follow The Trace designats. Spåren i mönstret på designen symboliserar stegen varumärket tar mot en mer transparent industri och minimal miljöpåverkan som mål.

Liksom alla andra nya mattor i LAYEREDs kollektion kommer ullmattan Follow The Trace med en unik QR-kod så att informationen om produktens ursprung enkelt kan förstås och spåras av kunden. Målet med att vara mer transparent är att göra det enklare för både partners och kunder att göra rätt val.

Här hittar du Follow The Trace
More from The waves we make

Happy new year!

Gott nytt år önskar vi på The waves we make med alla våra...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *