Redan två månader, försöker njuta varje sekund men svårt ibland när livet händer och annat kräver mitt fokus. Fint är det ändå, att få känna lyckorus mellan varven, för just så är det för mig att ha bebis (vet att det kan vara väldigt olika). De stunderna när han är mätt och ler sitt gladaste leende in i mina ögon kan jag leva på oändligt länge.

Hoppas ni får en fin dag!

2 Comments

  • Ditt hem… fortsätter förälska mig genom dina bilder! har ni väldigt få saker, eller gömmer ni dem väl? Förstår inte, även då du skrev i ett tidigare inlägg att det var ”stökigt” så var det i mina ögon så otroligt ordnat och rent! Haha… går inte ihop i mitt huvud. 🙂
    Känner igen det med bebis… de små stunderna man njuter av. Tyckte ofta det var ett fasligt sjå, för mycket känslor bland för många göromål som trasslade ihop sig. <3

    • Hej fina du och tack för att du tittar in här. Jag blir så glad av dina kommentarer. Det är precis som vilket småbarnshem som helst, prylar har vi överallt men jag skapar små rum i hemmet som får vara just så ordnade som jag önskar, ibland. Utan viss struktur i en sån kreativ virvelvindsfamilj skulle jag bli galen. Vi struntar ofta i vad som borde göras och ägnar oss åt det vi känner för istället. Då slipper jag det dåliga samvetet och låter livet ha sin gång. Det är okej med lite stök och vardagsdisk som hopar sig mellan varven tänker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *